Dank jullie wel!!


Nu dit voor mij heel bijzondere jaar waarin Wilma is overleden bijna voorbij is, wil ik allen die
mij geholpen en getroost hebben,
mij een uithuilschouder hebben geboden,
mij gebeld, gemaild en / of geschreven hebben,
aan mij hebben gedacht,
mij onder de armen hebben genomen,
met mij gehuild hebben,
mij vermaand hebben,
maar zeker ook die
mij gezellige momenten hebben geboden,
met mij tot tranen toe gelachen hebben,
die lekker mee uit eten zijn geweest
heel, heel erg hartelijk danken.

Zonder jullie hulp en betrokkenheid was het verlies van Wilma veel moeilijker te verwerken geweest. Ik ben zo af en toe op de meest onverwachte momenten en om vaak onduidelijke redenen nog steeds van slag, maar alles heeft inmiddels wel z’n plek gevonden. “Het slijt met de tijd” zeggen ze wel eens en dat klopt ook wel.

In deze letterlijk donkere tijden van het jaar wordt het jaar traditioneel met Kerstmis in familiekring afgesloten; de meesten van jullie weten dat dit mij nooit zo heeft kunnen boeien en dat Wilma en ik dat het liefste in onze eigen privékring doorbrachten en bij voorkeur op Lanzarote. Desondanks kijk ik dit jaar uit naar de viering van Kerstmis in wat bredere familiekring.

Volgende week luiden we 2014 uit en 2015 in met de viering van Oud & Nieuw.
Ik kijk erg uit naar 2015 en hoop daarin samen met jullie het recente verleden een definitieve plek te kunnen geven, nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te bestendigen en verder uit te diepen.

Ik wens jullie allemaal een heel Prettig Kerstfeest, een veilige Oud & Nieuw viering en een voorspoedig en vooral een gezond 2015 toe.

Gert-Jan

Geplaatst op 30/12/2014, in Uncategorized en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie